Elk jaar organiseren wij een Giro Poule. In deze poule vullen deelnemers hun voorspelling voor de Giro d’Italia in. Ook in 2016 wordt er weer een poule georganiseerd samen met Routetourdefrance.nl. Wij zullen zorgen dat er leuke prijzen in de pot komen voor de winnaars van deze poule.
Prijzen

Wordt jij de beste deelnemer van onze Giro d’Italia poule in 2016? Dan win jij 2 vliegtickets naar Italië van airberlin! airberlin geeft twee vliegtickets naar een Italiaanse stad weg aan de winnaar van deze poule.

Giro Poule 2016

Het is nu mogelijk om je in te schrijven voor de Giro poule van 2016. Ga zodra beschikbaar naar onderstaande link en schrijf je in. Meedoen is eenvoudig: stel een team van 16 tot 20 renners samen, kies 3 kopmannen en stel elke etappe 9 renners op. Schrijf je binnenkort in via deze link. Wilt u sponsor worden van deze poule? Neem dan contact met ons op!

Doe mee en maak kans op twee gratis airberlin-tickets naar Italie! 
Vanaf Düsseldorf vliegt airberlin non-stop naar Florence, Milaan, Rome en Venetië, maar bijvoorbeeld ook naar Bologna (nieuw), Cagliari, Catania, Lamezia Terme, Napels, Olbia en Rimini. Met een overstap en deels i.c.m. Alitalia zijn Ancona, Bari, Brindisi, Genua, Palermo, Perugia, Pescara en Reggio Calabria eenvoudig te bereiken. Uw voordelen:airberlin logo

  • airberlin: Duitse kwaliteit, groot aanbod aan non stop-vluchten naar Italië
  • extra prijsvoordeel door afwijkende Duitse vakantieperiodes
  • Düsseldorf Airport: dichtbij, overzichtelijk, korte loopafstanden
  • parkeren v.a. € 39 voor 8 dagen / treinretour v.a. € 38

Meer informatie / boeken
 

giro poule 2016